sâmbătă, 21 iunie 2014

Activare instalare automata drivere pentru Windows 7(in cazul 8/8.1 o sa fie nevoie de alte drivere).

Cel mai simplu e cu imagini. In mare parte, intram in Computer, System properties, pe stanga Advanced system settings, Hardware, si Device Installation Settings de unde activam totul pe automat. OK-OK si reconectati telefonul. Ateptati pana ce windows-ul instaleaza automat toate driverele(dureaza nitel pana le cauta).

In imagini folosesc un Windows 8.1 dar asta conteaza mai putin. Ce conteaza sunt setarile care sunt valabile pentru Windows 7(procedati exact cum am precizat).3 comentarii:

 1. am windows 8.1, licentiat, am incarcat ce zici tu, imi instaleaza driverele, dar il pot folosi doar ca dispozitiv media, imi apare in my computer "s500", dar nu imi recunoaste telefonul in tool v4 {error: device not found} si nici nu pot sa il decodez, pe windows 7 merge fara nici o problema. Le-am trimis e-mail celor de la acer si i-am intrebat daca au driverele pentru win 8 si mi le-au trimis pe cele de pe site-ul oficial care sunt doar pentru win 7. Mi-ar fi util daca as putea folosi tool-ul pe win 8.1

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am pus azi un tutorial video cum trebuie procedat in cazul la 8/8.1.

   Ștergere
  2. multumesc pentru raspuns, a mers

   Ștergere