duminică, 17 februarie 2013

CM10

Doar cateva imagini. Nu o sa realizez un tutorial deoarece exista multe bube.

17 comentarii:

  1. Cred ca glumesti... Cum sa am brick? Stai calm, daca era unu care nu stia ce face, aveam brick.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu chiar. Vreau sa incerc, asta cand o sa am timp, sa fac un cm 10.1, dar nu dau nici o garantie. Oricum, fara bootloade, cam 0 sanse. Cea mai mare minute pentru development ar fi sa fie gasit un exploit pentru deblocarea bootlaoderului(de care Orange e raspunzator).

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca nu faci un tutorial. Mi-ar place sa vad cum merge jelly bean pe telefonul asta.
    Oricum, astept update-ul si o data cu el, sper, si bootloader deblocat. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are multe probleme. Cele mai importante sunt: nu are randare hardware, nu reda video, nu are suport opengl es 2.0, microfonul nu functioneaza, internet 3g lent, unele aplicatii dau crash fara motiv, dupa restart, de la boot loader, ca sa pornesti telefonul ai nevoie de un pc, si mai sunt.

      Ștergere
    2. Un fleac :-j nu e nu stiu ce :D

      Ștergere
  4. Am instalat o versiune de JellyBean de pe acerclub.ru, mai exact cea de aici http://acer-club.ru/topic/20811-rom-acer-av043-s500-105600-ww-gen1/ si dupa restart telefonul e mort, nu se mai aprinde, cum crezi ca asi putea sa revin in fastboot sa reinstalez versiunea originala Ics ? Zimi te rog mult daca sti, sa nu raman cu el asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adio telefon. Cine te-a pus? Nu il poti repara tu acasa. Daca citeai, cum ziceau ca la noi nu merge.... noi avem acel bootloader blocat.

      Ștergere
  5. Sa inteleg ca i-am facut brick? Telefonul e cel de la orange, da e luat de la cineva la mana doua, nu am garantie poate o mai are cel care mi-a dat tel. In garantie l-or primi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca. In cel mai rau caz platesti o constatare la garantie.

      Ștergere
  6. Tanase Marius. încearca asa: Tine Tasta Volume + (up) si introdu cablu usb,ar trebui sa intre in fastboot ;) Daca ai driverele corect instalate,download orange firmware si flash cu Acer_DLTool_V3.006 . Ateintie!!! inainte de a apasa start bifeaza casuta Flashbootloader Before Bin. Firmware orange downlodeazal cu Acer Tool s500 RO 0.2 download de aici http://acercloudmobile.blogspot.ro/p/tool.html . Ps: Se poate debloca bootloaderul prin scrierea Firmware alta decat cea de la orange, dar nu recomand asta,inca nu este un firmware cu system de operare 4.1.2 JelyBean stabil de la acer.

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata super
    Sa speram ca o sa il termini
    Bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut, am incercat si eu sa portez cm10 de pe htc one s dar nu prea mi-a reusit. Dupa cateva incercari in care imi dadea eroare la instalare, am reusit sa il instalez, dar cand sa il pornesc nici macar nu ajungea la boot animation-ul de la cm.
    Tu l-ai compilat din sursa sau ai incercat si tu un port de pe un alt device?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu e munca mea. Nu m-am ocupat eu de ce e mai us, vache s-a ocupat. Eu doar am reusit sa il rulez, dar instabil si temporar, sa arat ca se poate.

      Ștergere
  9. Am inteles. Deci ce e mai sus e pus si pe ftp-ul lui Vache?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce tema si widget ai in prtscr?

    RăspundețiȘtergere